آغاز اعتراضات شهرک‌نشینان در مقابل اقامتگاه رئیس رژیم صهیونیستی معاون فرهنگی‌اجتماعی سازمان اطلاعات فراجا در حمله اسرائیل به ایران به شهادت رسید پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر معظم انقلاب اسلامی وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی: جنگ در ایران را آنگونه که باید پایان ندادیم رئیس قوه‌قضائیه: مردم ایران، غیرتمند و حماسی هستند سلیمی: ۲۳ ماده قانون فعالیت ریزپرنده‌ها به زودی نهایی می‌شود شهادت ۳ کودک دیگر در غزه توسط رژیم صهیونیستی بقائی: بوی گاز و خاکستر با هیاهوی تاجران دروغ از حافظه تاریخ پاک نمی‌شود محو کامل یک منطقه اسرائیلی در پی حملات ایران فتاح: حضور گسترده مردم در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار، نماد وحدت ملی است یک عضو کنگره آمریکا: راه‌حل نظامی کافی نیست، باید با تهران مذاکره کرد وزیر ارتباطات: با مردم عاشورایی ایران، با صلابت پیش خواهیم رفت جهانگیری: ایران، مردم خود را با هر گرایش و قومیتی حول خود جمع کرد رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران هیچگاه تسلیم دشمنان خویش نشده است سردار قاآنی در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار + ویدئو انعکاس حضور میلیونی مردم تهران در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در رسانه‌های خارجی + فیلم و عکس حضور رئیس‌جمهور در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس و فیلم نامه ایران به شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و صهیونیست‌ها علیه رهبر معظم انقلاب نخست‌وزیر رژیم اسرائیل به واشنگتن می‌رود انتشار کتاب «رهبر حکیم» توسط انتشارات الگوریتم لندن اسکندر مومنی: برخورد جدی با نفوذی‌ها و اتباع غیرمجاز ادامه دارد حمله موشکی از نوار غزه به اسرائیل | اشکنازی: کابینه نتانیاهو در جنگ با غزه شکست سنگینی متحمل شده است ترامپ به مذاکرات تجاری با کانادا پایان داد مقام صهیونیست: کاهش سطح تهدید از سوی سوریه و حزب‌الله، زمینه‌ساز اجرای عملیات بزرگ علیه ایران شد حضور هیئت دیپلماتیک ایرانی در مرز دوغارون خراسان رضوی ترکیه: اقدام ایران در برابر اسرائیل، دفاع مشروع از خود بود حبس ابد ۴ سرباز ترکیه‌ای به دلیل شکنجه و قتل آوارگان سوری
سرخط خبرها

نماینده ساوجبلاغ: علت تاخیر در اجرای رتبه‌بندی معلمان چیست؟| همسان‌سازی بازنشستگان تامین اجتماعی با رعایت عدالت اجتماعی اجرا شود

  • کد خبر: ۱۱۴۶۰۵
  • ۰۷ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۰
نماینده ساوجبلاغ: علت تاخیر در اجرای رتبه‌بندی معلمان چیست؟| همسان‌سازی بازنشستگان تامین اجتماعی با رعایت عدالت اجتماعی اجرا شود
نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان در مجلس، گفت: با توجه به جمعیت بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفری استان البرز و مهاجر پذیر بودن آن نسبت به افزایش و اختصاص بودجه این استان نگاه ویژه‌ای داشته باشید و شاخص‌های محرومیت برای استان البرز را بازنگری نمایید.

به گزارش شهرآرانیوز، علی حدادی نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان در مجلس در نشست علنی امروز در نطق میان دستور خود ضمن گرامیداشت هفته قوه قضائیه و شهدای هفتم تیر خصوصا شهید بهشتی، گفت: مسئولیت سنگینی بر عهده مجلس انقلابی است و از اول انقلاب هر کاری بزرگی که توانسته‌ایم انجام بدهیم با انگیزه الهی و به برکت اعتماد به نفس و اعتقاد به اینکه ما می‌‎توانیم بوده.

سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: باید با احساس وظیفه، روحیه جهادی و تلاش شبانه روزی برای پیشرفت ایران اسلامی و کارآمدی نظام دینی، حقیقتا خدا را در نظر بگیریم و با انگیزه الهی در راستای انسجام، وحدت و هم افزایی فی‌مابین دولت مردمی سیزدهم، مجلس انقلابی و قوه قضائیه گام برداریم و با اتخاذ مواضع حکیمانه، انقلابی و منطقی در این دوره مجلس به مطالبات مقام معظم رهبری دقت و توجه جدی داشته باشیم و بدانیم شهدای عزیز ناظر هستند و همه ما مدیون شهدا هستیم و مهم انقلابی ماندن است.

وی عنوان کرد: به عنوان سرباز ولایت صریح، شفاف، با صداقت و صلابت تمام می‌گویم ضمن اینکه عهد و پیمان با شهدا داریم آماده‌ایم با روحیه انقلابی و استکبارستیزی برای دفاع از کیان ایران اسلامی آبرو و جان خود را تقدیم کنیم.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم، افزود: همه می‌دانیم که دشمنان انقلاب اسلامی سرمایه‌گذاری سنگینی کرده که با ایجاد پروژه ناامیدسازی و تردید در اذهان ملت ایران اسلامی، بتوانند توطئه‌های خود را پیش ببرند و هجمه سنگین اقتصادی، فرهنگی و عملیات روانی را داشته باشند. باید مراقب باشیم تا غفلت نکنیم و قدر شناس ولایت باشیم و نکند خدای ناخواسته مردم عزیز و فهیم خصوصا قشر ضعیف جامعه را فراموش کنیم.

حدادی، گفت: ضمن اینکه معایب عملکردی برخی از مسئولین و دولتمردان را تذکر و مورد سوال قرار می‌دهیم که وظیفه خادم ملت بودن همین است؛ حمایت صادقانه، شفاف و منطقی از دولت سیزدهم که در این پیچ سخت تاریخی تنها دولت جامع با تفکر ناب اسلامی است را برخود وظیفه و تکلیف شرعی می‌دانیم.

نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان در مجلس شورای اسلامی، عنوان کرد: برای چندمین بار به وزیر آموزش و پرورش تذکر می‌دهم هرچه سریع‌تر طرح رتبه بندی معلمان به صورت عادلانه اجرایی شود. سوال بنده این است که علت تاخیر در اجرای رتبه بندی معلمان چیست؟

وی افزود: از رئیس جمهور درخواست دارم هرچه سریع‌تر وزیر پیشنهادی خود را برای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به مجلس معرفی کند و همسان‌سازی بازنشستگان کارگری تامین اجتماعی را با رعایت عدالت اجتماعی باید اجرا کند.

وی خطاب به رئیس جمهور، گفت: مردم عزیز کشور تحت فشار تورم و گرانی شدیدی هستند. درخواست داریم تا نسبت به کاهش تورم، گرانی، نظارت و کنترل بازار اقدامات موثری را انجام دهید و با انسجام و اتحاد مشکلات مردم را کاهش دهید.

حدادی، تصریح کرد: برای چندمین بار به رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه تذکر می‌دهم با توجه به جمعیت بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفری استان البرز و مهاجر پذیر بودن آن نسبت به افزایش و اختصاص بودجه این استان نگاه ویژه‌ای داشته باشید و شاخص‌های محرومیت برای استان البرز را بازنگری نمایید.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، اضافه کرد: دستور ویژه جابجایی زندان قزالحصار به خارج از استان البرز با توجه به آسیب‌های اجتماعی که در منطقه به وجود آورده است صادر شود.

حدادی در تذکر به وزیر بهداشت و درمان و طرح سوال از وی، عنوان کرد: احداث بیمارستان شهر جدید مهستان، احداث بیمارستان شهرستان چهارباغ، احداث بیمارستان نیمه تمام شهرستان طالقان، کمبود پزشک متخصص و تجهیزات پزشکی برای بیمارستان شهرستان نظرآباد و ساوجبلاغ، یک دستگاه MRI برای بیمارستان امام جعفر صادق (ع) هشتگرد و یک دستگاه سی تی اسکن برای بیمارستان نظرآباد، ایجاد پنجره واحد برای اعزام پزشک متخصص که نیاز منطقه است برای بیمارستان‌های شهرستان‌های هشتگرد و نظرآباد، تکمیل درمانگاه فوق تخصصی هشتگرد وبرقراری فوق العاده خاص جهت کادر سلامت از جمله اقداماتی است که باید انجام شود.

نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان در مجلس شورای اسلامی در تذکر به وزیر راه و شهرسازی خواستار ایمن سازی و احداث تونل جاده طالقان به هشتگرد، بهسازی و تعریض جاده سهیلیه، تعریض و بهسازی جاده تهراندشت، بهسازی جاده قاسم آباد به تنکمان شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->